lauantai 18. lokakuuta 2014

Autocamping Turiec

Olinpas kömpelö, kun en ottanut alueelta kuvia. Autocamping TURIEC nettisivuilta onneksi löytyy kuvia ja tietoa.

Leirintäalue Turiec sijaitsee Slovakiassa, Martinin pikkukaupungin laitamilla. Alueella on vuokrattavana mökkejä. Telttailuun ja vaunuiluun soveltuu keskellä oleva, hieman viisto ruohokenttä. Sateisemmalla kelillä maapohja voi olla pehmeähkö.

Alueella ei ole ravintolaa, mutta vieressä on pizzabaari. Isäntä itse suositteli ylempänä rinteessä 300 metrin päässä olevaa paikkaa hieman laadukkaampana. Myös Martinin kaupungin suuntaan mennessä heti isommalle tielle käännyttäessä on tien oikealla puolella hirsinen perinneruokaa tarjoava ravintola Koliba 77. Martinin kaupungissa on isompia marketteja, joista ruokahankinnat onnistuvat.

Sosiaalitilat pienehköt. Miesten puolella vain yksi suihku - naisten puolelle en iljennyt tunkeutua, vaikka alueella ei lisäkseni ollut kuin yksi ruotsalaispariskunta vaunuineen. Myös vessoja on vain yksi. Pesualtaita kaksi. Sesongin aikaan voi olla aika tungosta... Siisteys kohtalainen, pientä kuluneisuutta havaittavissa.

Alue soveltuu mielestäni yhden yön pysähtymiseen. Pitemmäksi aikaa jäisin ainoastaan sesongin ulkopuolella, kun muita majoittujia ei juuri ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti